Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

yesicapunto14@gmail.com

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Model Cerere Helper Nickname pe server: Dark Tiganu Nume si varsta: 15 ani Ai citit Regulamentul? da Poza cu Ore (LINK IMGUR): https://imgur.com/MWdQYby de pe cs go , si de pe sv https://imgur.com/dgFLfja De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: Vreau sa aflu si eu cum este sa fi helper si sa mai ajut si membri cu chestii! ID DISCORD (OBLIGATORIU): 897540097459765358 Link Profil Steam/Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199193407542 Ai mai fost staff pe alte servere: nu DUMNEZEU CU MILA , MACAR O SANSA! ;(

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
  • Create New...