Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

anducu

Moderator
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nickname pe server: 𝖓𝖔 sh𝖔t Nume si varsta: Andutz 14 Ai citit Regulamentul?nu, ata ete Poza cu Ore (LINK IMGUR):3 ore De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: Am mai fost ID DISCORD (OBLIGATORIU): no.shot.lmao#1844 Link Profil Steam/Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199333002445/home 76561199333002445/ Ai mai fost staff pe alte servere da

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
  • Create New...