Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

Krave

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Krave

 • Birthday 05/13/2006

MAI MULTE INFORMATII

 • ID Discord
  Krave13#7745
 • Hobby-uri
  sa sug pula
 • Nickname CS:GO
  Krave13
 • Nickname Minecraft
  Boschetaru
 • Nickname FiveM
  Jhonny Taranu

Recent Profile Visitors

91 profile views
 1. 1. Nick: Yop_justme 2. Motivul pentru care il reclami: da mute pentru spam, da mute si gag de minim 20 de minute , mai putin nu poate sa dea ,nu are poza serverului la profil, cateodata da sanctiuni fara niciun motiv 3. Regula incalcata + poza: 2) Abuzarea gradului nu este permisa. (Warn/Remove), 15) Toti membrii Staff sunt obligatii sa aibe pe STEAM poza comunitatii de pe ︙logo . (Warn/Remove) ,9) Orice comanda trebuie folosita cu un MOTIV . (Warn/Remove) 4. Link catre regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link catre mesajul acestuia: 7. Comentarii aditionale: sper sa fie sanctionat de data aceasta
 2. Model Cerere Helper Nickname pe server: Krave13 Nume si varsta: Andrei 16 ani Ai citit Regulamentul? Nu, ata ete Poza cu Ore (LINK IMGUR): nu prea am,dar am iesit din staff pt ca aveam de dat un examen ,iar acm revin in forta De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: ca imi place serverul si comunitatea ID DISCORD (OBLIGATORIU): Krave13#7745 Link Profil Steam/Steam ID64: http://steamcommunity.com/profiles/76561199075068522/76561199075068522 Ai mai fost staff pe alte servere: da, pe acesta, am fost manager de 2 ori(2019,2022)
 3. IMI DA MUTE 30 DE MINUTE CA AM ZIS "DAIAS MUIE". LA PRIMA ABATERE NU MI SE PARE OK. CE AR MAI FI SA INTRE CINEVA NOU PE SV SI SA II SCAPE O PROSTIE PE GURA SI EL SA II DEA MUT 30 DE MINUTE . CREZI CA OMU ALA MAI INTRA PE SERVER??? Dovezi aveti in log-uri!!! Stiu ca nu o sa se faca nimic, dar sa luati la cunostinta de ce oameni aveti in staff si sa ii supravegheati!!!

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
 • Create New...