Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

$xyz

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by $xyz

  1. Model Cerere Helper Nickname pe server: $xyz Nume si varsta: Ma numesc Alex si am varsta de 16 ani. Ai citit Regulamentul? Orfan Poza cu Ore (LINK IMGUR): S o anunțat pe discord ca i campanie staff fără ore. De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: Deoarece doresc sa ajut comunitatea cu activitatea mea. ID DISCORD (OBLIGATORIU): $xyz#3838 Link Profil Steam/Steam ID64: https://steamcommunity.com/id/-A-C-/ Ai mai fost staff pe alte servere: Nu.

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
  • Create New...