Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

CraX

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CraX

  1. Model Cerere Admin Nickname pe server:CraX Nume si varsta:Luca și 16 ani Ai citit Regulamentul?da da l am citit Poza cu Ore (LINK IMGUR): am vreo 8 - 12 ca doar ce s a dat wipe De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: sa ajut serveru și știu ce trb sa fac ID DISCORD (OBLIGATORIU): CraX#7738 Link Profil Steam/Steam ID64: STEAM_0:0:595174758 Ai mai fost staff pe alte servere: Da

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
  • Create New...