Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

Leg1t ☯

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele echipei: Mortii In Cada 2. Numele jucatorilor + posibile rezerve: Leg1t si Elijah 3. Numar echipa: 3 4. Ce loc credeti ca veti lua?: 3 4. Comentarii: Rupem topurile!!!
 2. , Comportament foarte ok, meriti o sansa
 3. Contra, nu ai orele necesare , regulament necitit , esti de treaba , parerea mea e sa revii sapt viit cu o alta cerere!
 4. PRO, comportament decent, meriti o sansa!
 5. Nickname pe server: Leg1t ☯ Nume si varsta: David Alexandru (Alex) 15 ani 5 luni Ai citit Regulamentul? "Nu, ata ete" Poza cu Ore (LINK IMGUR): https://imgur.com/a/PDgLlr4 De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: Pentru a ajuta sv-ul , pentru a mentine armonia si linistea pe server. ID DISCORD (OBLIGATORIU): Leg1t#0516 Link Profil Steam/Steam ID64: https://steamcommunity.com/profiles/76561198881904074/ Ai mai fost staff pe alte servere: Da

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
 • Create New...