Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Forum Menu


Înregistrați-vă acum pentru a obține acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și autentificat, veți putea să creați subiecte, să postați răspunsuri la firele existente, să acordați reputație colegilor dvs. membri, să obțineți propriul dvs. mesager privat, să publicați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă here - in caz contrar create un cont gratuit astăzi!

AdrianSV

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nickname pe server: AdrianSV Nume si varsta: Adrian, 15 ani impliniti pe 12 aprilie Ai citit Regulamentul? nu, ata ete Poza cu Ore (LINK IMGUR): am aproximativ 1 ora pe server, am mai jucat pe contul de smurf, probabil din cauza ca am 1 ora pe server voi fii respins De ce vrei sa devii staff pe serverul nostru?: Sa ajut comunitatea. ID DISCORD (OBLIGATORIU): AdrianSV#0001 Link Profil Steam/Steam ID64: https://steamcommunity.com/id/adriansv12/ | Steam ID64: 76561198856745921 Ai mai fost staff pe alte servere: Da, am avut si comunitatea mea.

Despre noi

Death Romania este o comunitate de gaming care isi are activitatea inca din 2019 pana in zilele noastre, avem un singur obiectiv sa le oferim jucatorilor o experienta placuta pe toate serverele noastre, si impreuna cu voi, utilizatorii comunitatii, reusim sa ne apropiem cu adevărat de termenul de ,,comunitate".

© Copyright DEATH ROMANIA (2019-2022)

Social - DEATH.RO

Steam Group Alatura-te
Discord Group Alatura-te
×
×
  • Create New...