Ronaldo 0 Posted June 5 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ MODEL CERERE ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ➤ Nickname (pe server):Ronaldo ➤ Steam ID:76561198879869741 ➤ Motivul Ban-ului:reclama ➤ Durata Ban-ului:permanent ➤ Admin-ul care te-a banat:CONSOLE ➤ De ce consideri ca ai luat ban pe nedrept? :Pentru ca nu am facut nici-o reclama si nici nu am incalcat regulamentul ➤ Dovezi (optional):Un prieten era pe server,poate sa afirme ca nu am facut nimic ➤ Ai citit regulamentul ? [Da/Nu]:Da ➤ Esti de acord sa fi BANAT PERMANENT daca minti in aceasta cerere ? [Da/Nu]:Da ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ INFORMATII CERERE ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ➤ Cererile trebuie sa fie serioase, orice cerere facuta la misto sau pentru propriul amuzament o sa fie pedepsita ➤ Admin-ul care te-a banat nu este obligat sa aiba filmari cu dovada ca ai gresit, in schimb tu esti obligat sa ai pentru a-ti intarii nevinovatia ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Share this post Link to post Share on other sites
Delia 1 Posted June 5 buna seara domnul ronaldo poftiti aici dovada cu ipu de la alt sv https://imgur.com/AxcL86E nu mi pasa cn a fost pe contul tau sau cine n a fost in dovada se vede clar un ip de la un server de pe o alta comunitate Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 0 Posted June 6 9 hours ago, Delia said: buna seara domnul ronaldo poftiti aici dovada cu ipu de la alt sv https://imgur.com/AxcL86E nu mi pasa cn a fost pe contul tau sau cine n a fost in dovada se vede clar un ip de la un server de pe o alta comunitate Doar am scris numere random Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 0 Posted June 7 19 hours ago, Delia said: asta e Adica asta este,doar am scris numere random.Daca am scris ceva adresa imi cer scuze.Nu a fost cu intentie ce am facut. Share this post Link to post Share on other sites